Thursday, December 1, 2016

BERPANTANG DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

BERITA TERGEMPAR!!!

Terpaksa HILANG INCI akibat berpantang dengan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL.

Ikuti pengakuan ikhlas Ibu Anak 2 yang bersalin secara pembedahan berpantang dengan Korset Premium Beautiful.

"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan.

Nasib baik ade Korset Premium Beautiful ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan Korset Premium Beautiful. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik."
-Faezah Mansor @ Kakjah, Muar Johor-



Bermula 1 Disember 2016, Bzah buat promo dengan setiap pembelian 1 set Korset Premium Beautiful, akan dapat rebate sehingga RM250. Jom rebut peluang nih.

Dengan Premium Beautiful, terpaksa hilang inci, En. Suami pon bertambah sayang!!!

BZAH ISMAIL
019-2924228 


#PremiumBeautifulExpert
#TestimoniPB
#PBMurah #PBLelong
#SetBersalin
#BersalinCzer
#NakKurusCepat




1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete